tisdag 14 december 2010

Dag 03 - Mina föräldrar

Mina föräldrar, Dag och Birgitta, bor i Borlänge i en fin, nyrenoverad lägenhet. Mamma är ngt av en pedant, så runt henne är det alltid fint och rent! Hon är social, gillar när det är mycket att göra och att göra andra glada- så nu har jag gjort slag i saken, hon är just vid skrivande stund hemma hos mig, städar, umgås med vovvarna och pappa såklart. kvällstid och förmiddagarna umgås hon med sitt barnbarn, som dock just nu pendlar i glädje och stark egen vilja... ;) Så, hon mår nog bra nu, haha, så mycket hon har att göra hemma med städning och tvättning! ;)

Pappa är nog lite motsats, gillar när det är lugnt runtomkring, men gillar samtidigt att hjälpa till, gärna med att åka och köpa saker som kan behövas, vilket också uppskattas i ett hem där mycket behövs! ;)

Min uppväxt har varit väldigt bra tycker jag, även fast man inte uppskattade att inte få vara ute hela nätterna som tonåring.. haha!! Jag har fått göra det som intressrar mig, trots att det varit dyrt, har alltid haft nya kläder, aldrig aldrig aldrig begagnat, och det har alltid varit rent och fint hemma, och med härliga familjemiddagar. De har alltid varit närvarande, trots att de jobbat mycket, och lärt mig tidigt att man måste jobba för framgång! Jag fick vara med från barnsben vid olika arrangemang, typ bingolottoförsäljning och hjälpa till vid insläpp vid fotbollsmatcher, vilket har gjort mig till den jag är idag! Pengar har alltid funnits, men jag har ändå lärt mig att jobba in egna, och jag har alltid gillat pengar och jobbat mycket!

Hoppas att Tilde får lika bra uppväxt som jag fått, frihet under ansvar, (men inte ute till 6 på morgonen;) ) lära sig att jobba för sina pengar (men givetvis inte jobba för familjens överlevnad!!) och kunna göra precis det hon tycker är roligt och inspirerande, själv hoppas jag att hon kommer gilla djur, men gillar hon fotboll får jag väl bli fotbollsmamma, bara för hennes skull, för att visa barnen att man stöttar deras hobbys tycker jag är viktigt! Mycket kärlek, glädje och gemesamt liv!!! Viktigast är ju att man har det bra, men gott om tid för varandra! <3

1 kommentar:

  1. Vi är lyckligt lottade som fått en fin uppväxt, sunda värderingar och mycket kärlek, det är inte alla förunnat. Fint skrivet vännen och hälsa till mammsen & pappsen <3

    Kram

    SvaraRadera