tisdag 1 december 2009

Vetten idag

Idag tycker jag att Max tass börjat lukta så illa- att oron blev för stor, och vi for in till Maria Edler för att kika upp så allt stod rätt till! Det tyckte hon att det gjorde, såg fint ut, och det räckte med en kortisonsalva att smörja med ett par gånger om dagen, och så fick vi en ännu större tratt, så han absolut inte kan få in tekniken så han kan slicka på tassen!
Tilde och Thomas var med, och Tilde tyckte det var otäckt när maria undersökte hennes lilla hund, då max skrek i högan sky, och tilde likadant.. Thomas och Tilde gick ut i väntrummet och åt havrekakor istället.
Tänk vilken fantastisk veterinär man har, bara ringa och åka dit efter ett par timmar, trots att hon har fullt så klämmer hon in oss någonstans. Alla hundägare borde ha en MariaEdler att åka till!

Annars är det rätt bra med oss i övrigt, max är olycklig i tratten, men det går ju fortare att läka om man låter bli att slicka, så han har inget val! imorgon är det två kurser, valp och sen vardag, och det är sista gången! redan! det har gått fort!

nä, nu ska jag ta ett par alvedon och gå och lägga mig, och hoppas att huvudet har slutat värka när jag vaknar imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar